Zaradi majhnega obsega koncesije in povečanega vpisa pacientov, je čakalna doba v naši ustanovi nad dopustno čakalno dobo za vse stopnje nujnosti. Za pravočasno obravnavo SVETUJEMO IZBIRO IZVAJALCA ZA PREGLEDE Z NAPOTNICO IZVEN KOBARIDA  oziroma AJDOVŠČINE, z bistveno krajšimi čakalnimi dobami. Seznam vseh izvajalcev v Sloveniji se nahaja na spletni strani: https://cakalnedobe.ezdrav.si/ 

V kolikor se kljub temu želite naročiti pri nas, Vas prosimo za razumevanje, da se lahko okviren in dejanski termin bistveno razlikujeta (tudi za več mesecev). Hkrati z vpisom potrjujete, da ste z čakalnimi dobami nad dopustnimi seznanjeni in želite čakati ne glede na to, da bi lahko do potrebnega pregleda prišli prej pri drugem izvajalcu.

 

Zaradi narave našega dela prosimo,  da prihajate v ambulanto po naročenem urniku, največ 10 minut pred naročeno uro. poskušamo se držati točnega urnika.  To velja tudi za ambulante v Ajdovščini.

Antikoagulacisjka ambulanta  iste dni v tednu  med 10,00 h  in 11,00 h, oziroma po naročenem urniku. Tudi za te pregelde prihajajte največ 10 minut pred naročeno uro.

Hvala za razumevanje!